Bieren

Heineken Pilsener
Heineken is een lekker doordrinkbaar premiumbier. Een fris pilsener, gebrouwen volgens traditioneel recept. Alcoholpercentage: 5 %. Deze hebben wij op de Tap en Fles. Verschillende maten.
Heineken Extra Cold
Premiumbier geserveerd op een temperatuur van 0 graden in een ijzig wit, gekoeld ellipse glas. Alcoholpercentage: 5% . Deze serveren wij van de Tap.
Heineken Oud Bruin
Ouderwets lekker bruin bier met een lichtzoete karamelsmaak en een laag alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 2,5%. Fles.
Amstel Radler
Amstel Radler is de mix van Amstel bier en sprankelend citroenwater. Dubbel zo verfrissend. Alcoholpercentage: 2%. Fles.
Amstel 0.0
De unieke mengeling van hop en vakmanschap leidt tot een uniek bier met een volle, frisse smaak. Een geheel alcoholvrij bier met de vertrouwde smaak van Amstel. Alcoholpercentage: 0%. Fles.
Erdinger Weisbier
Heerlijk, zuiver Beiers tarwebier met een bijzondere smaalbeleving. Dit bier is verfrissend en zacht van smaak en kan zowel troebel als helder gedronken worden. Alcoholpercentage: 5,3% . Fles.
Palm
Op speciale wijze gebrouwen, waardoor het bier een volmondige, bitterzoete smaak heeft met een opvallend moutkarakter en een fruitig aroma. Alcoholpercentage: 5,4 %. Fles.
Jillz
Een sprankelende cider met een subtiele appelsmaak. Lekker verfrissend met 5% alcohol. Kortom het alternatief voor bier en wijn. Alcoholpercentage: 5%. Fles.
Sol
Deze opvallende goudgele longneck is een zomerse frisse dorstlesser met een laag bitterheid. Alcoholpercentage: 4,5%. Fles.
Desperado
Een echte dorstlesser door de combinatie van fris bier, pittige tequila en een vleugje verkwikkende limoen. Drink dit Tequila flavoured bier ijskoud en direct uit de fles. Alcoholpercentage: 5,9%. Fles.
Wieckse witte
Typisch witbier, waarin je de smaak herkent van citrusschillen en een zweempje koriander. Fris, fruitig en zacht van smaak met een kruidig aroma. Alcoholpercentage: 5%. Fles.
Wieckse Rosé
Een heerlijk zacht en fruitig witbier met een toegankelijke friszoete smaak en sensuele afdronk. Rozerood als een mooie rosé en levendig als sprankelend witbier. Alcoholpercentage: 4%. Fles.

Bekijk onze bierkaart

Gezellig een
hapje eten?

Kom gezellig een hapje eten bij de Schutskooi
Bekijk hier onze menukaart>>

Wil je forelvissen?

Kom gezellig een dagje forelvissen!
Meld je aan om een dagje te komen vissen>>

Like ons op social media