Al meer dan 30 jaar het gezelligste café van Oijen

Een bourgondisch brabants “bruin” café waar gezelligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. In ons café hebben wij een ruim assortiment aan speciaalbieren. Het café heeft een groot terras en voldoende parkeergelegenheid.

Kleine kaart

Er is in ons café ook een kleine kaart aanwezig, voor de kleine of grote trek. Viert u een feestje dan kunnen wij op verzoek een speciaal arrangement samenstellen van diverse hapjes uit eigen keuken. U viert bij café Schutskooi al een feestje vanaf € 22,50 per persoon.

Activiteiten

In ons café kunt u terecht voor een potje biljart, darten of het leggen van een kaartje, en uiteraard ook voor een goed glas bier. In het café bestaat ook de mogelijkheid om samen met uw vrienden naar belangrijke sportwedstrijden te kijken. In het café kan onder het genot van een drankje ook gegeten worden van onze “kleine kaart”.

Geniet van een heerlijke lunch op ons terras

Indien het weer het toelaat kunt u bij de Schutskooi heerlijk genieten van een heerlijk kopje koffie of een lunchgerecht.

Verenigingen

Er zijn verschillende verenigingen actief bij café de Schutskooi waaronder de visclub de Schutskooi, biljartvereniging OBC en de spaarkas de Schutskooi. Ook Oijense voetbalclub MOSA’14 vindt u bij ons.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in ons café? Neem dan gerust contact op met Wilbert of Marit.

Gezellig een
hapje eten?

Kom gezellig een hapje eten bij de Schutskooi
Bekijk hier onze menukaart>>

Wil je forelvissen?

Kom gezellig een dagje forelvissen!
Meld je aan om een dagje te komen vissen>>

Like ons op social media