Wilt u een feest organiseren in café zaal de Schutskooi?

Ook voor feesten en partijen kunt u terecht bij Café zaal de Schutskooi. Wij hebben de mogelijkheid voor vergaderingen, personeelsfeesten, cursussen, feesten en bruiloften. Met een oppervlakte van 280m2 bieden wij ruimte in onze zaal aan ca 250 personen.

Ons zalencentrum ligt prachtig gelegen in een landelijke omgeving in Oijen nabij Oss, ca 5 minuten van de snelweg (A50). Bij ons is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Naast de verschillende zalen kunnen wij ook catering aanbieden. Wij beschikken over een eigen keuken waar wij lunches of buffetten bereiden en natuurlijk een menu naar wens voor u kunnen samenstellen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillende ruimtes van ons zalencentrum, loop dan gerust eens binnen of bel of mail voor het maken van een afspraak.

Een bruiloft, een huwelijksfeest, een personeelsfeest of een verjaardag? De feestzaal van de Schutskooi is geschikt voor het vieren van iedere feest of partij.

Standaardfeesten kennen wij niet. Voor iedere gelegenheid kunnen wij de sfeervolle feestzaal naar uw wensen inrichten.
De feestzaal is uitgerust met airco, muziekcomputer, beamer, draadloos internet en een goede geluidsinstallatie. Ook kunnen wij u adviseren bij het inhuren van een DJ of livemuziek, mocht dit uw wens zijn.

Door de jarenlange ervaring met, muziek, drank, diners en buffetten kunnen wij een goed advies geven. Wilt u een buffet bij je feestje? Deze worden allemaal in eigen keuken bereid en daarom zijn er vele variaties mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een koud of warm buffet of een combinatie hiervan.

Gezellig een
hapje eten?

Kom gezellig een hapje eten bij de Schutskooi
Bekijk hier onze menukaart>>

Wil je forelvissen?

Kom gezellig een dagje forelvissen!
Meld je aan om een dagje te komen vissen>>

Like ons op social media